Over mij

Ik ben Nicole van der Avoird,

Geboren (1974) en getogen in een ondernemersgezin met een groot zorghart.

Mijn loopbaan ben ik begonnen met bosbessenplukken maar dat was natuurlijk een bijbaan naast mijn school. Daarna ben ik gaan werken bij de thuiszorg, het begeleiden van gezinnen.

Zoals ik al schreef, geboren en getogen in een ondernemersgezin. Daarom was het een logische stap voor mij om te gaan werken in het bedrijf van mijn ouders. Ondertussen bestaat dit bedrijf nog steeds en run ik dit samen met mijn broer (www.vdaproducts.nl) .

Mijn zorghart bleef kloppen en zodoende ben ik, na een aantal jaar fulltime in de zaak te werken, parttime bij Zuidzorg gaan werken. Eerst in de wijkzorg en later als planner.

Via deze weg kwam ik terecht bij WIJ Eindhoven waar ik aan de slag kon als sociaalwerker. Dit heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan…… maaaarrrrrr …….

Naast al die dingen is er 1 ding waarvan mijn hart al van heel jongs af aan sneller gaat kloppen en dat zijn paarden. Hoe mooi zou het zijn om al die dingen samen te kunnen vatten….

Nou dat gaat dus, ik ben de opleiding paardencoaching gaan doen en geslaagd. Nu is het zover dat ik al mijn passies kan combineren in mijn werk….. hoe gaaf is dat!?

Je kan nu bij mij terecht voor paardencoaching, bij mij op locatie met een van mijn paarden, of bij/met je eigen paard. Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor thuisbegeleiding (ook via PGB).

Je mag bij mij ook gewoon “er zijn”.

Soms is het gewoon fijn om een paar uur bij de paarden bezig te zijn. Ondertussen bespreken we dan waar je tegen aan loopt, als je daar behoefte aan hebt. Soms gebeurt dat ook niet en wil je gewoon tot rust komen. Gelukkig kan dat perfect op mijn locatie in Bakel. De locatie ligt in het buitengebied van Bakel. Rust en ruimte is hier van toepassing. Vanaf de bank onder de bomen kan je in alle rust genieten van het uitzicht op de paarden en luisteren naar de stilte.

Alle leeftijden zijn bij mij welkom, kinderen en volwassenen. Wanneer kinderen worden aangemeld voor coaching bij mij, is het belangrijk dat ouders zelf ook open staan voor coaching. Want ook zij worden aan het werk gezet!

Ik hoop graag iets van je/jullie te horen!

Groetjes Nicole